Συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση!

Συνάντηση στην πρωτεύουσα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση είχε το πρωί της Τρίτης 16/01/2024 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου κ. Ανδρέας Παπανδρέου. Προσκεκλημένες στην εκδήλωση ήταν οι 32 ΕΠΣ ανά την Ελλάδα που μπήκαν στο Πρόγραμμα για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών για ισάριθμα Ενωσιακά γήπεδα της χώρας και μέσα σε αυτές ήταν και η αντίστοιχη Ένωση του νησιού μας.

Η κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον κ. Βρούτση αμέσως μετά, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Παπανδρέου να του παραθέτει το γηπεδικό ζήτημα που απασχολεί το τοπικό μας ποδόσφαιρο, όπου στο “επίκεντρο” της κουβέντας μπήκε η επαναλειτουργία αλλά και την αναβάθμιση του Ενωσιακού Γηπέδου Γαϊτανίου.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα του Μητρώου το οποίο οσονούπω θα μετονομαστεί σε «Κούρος» και μέσα από αυτό οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα περιοριστούν κατά το ήμισυ, για να υπάρξει μια ελάφρυνση τόσο στα σωματεία όσο και στους ιθύνοντες τους. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Γιώργος Μπατής» στο Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Μαρούσι.

Leave a comment