Μικτές ομάδες: Εκτός έδρας δοκιμασίες κόντρα στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας!

Με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας (Κ14-Κ16) θα κοντραριστούν αυτές της ΕΠΣ Ζακύνθου, σε παιχνίδια που θα γίνουν την Τετάρτη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, οι “μικροί” του Σπύρου Μαρίνου θα αγωνιστούν πρώτοι στις 11.00 το πρωί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, μετά και το εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στις Μικτές Κεφαλληνίας- Ιθάκης μια εβδομάδα πριν στο Γήπεδο του Μαχαιράδου. Στόχος μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα μια “στροφή” πριν την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων τους.

Μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης, ακολουθεί στις 13.30 μ.μ. το παιχνίδι των “μεγάλων”. Η Ζακυνθινή ομάδα στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης θέσης με τις δύο ομάδες να χωρίζει η οριακή απόσταση των 3 πόντων. Εάν η ομάδα του Βασίλη Λούλου δεν ηττηθεί σε αυτό το ματς, θα παίξει τα “ρέστα” της στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Μεσσηνία και πάλι, όπου θα διεκδικήσει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση. Αναμφίβολα, μια αναμέτρηση που η κρισιμότητα της δίνει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Η αποστολή των Μικτών μας ομάδων θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (05.30) με το πρώτο δρομολόγιο και θα επιστρέψει την ίδια μέρα με το τελευταίο πλοίο (20.30) από το λιμάνι της Κυλλήνης.

Οι δύο προπονητές είδαν μεγάλη συμμετοχή και ζήλο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, ενώ και το κλίμα είναι πολύ καλό πριν τις δύο αναμετρήσεις.

Διαιτητική τριάδα των αγώνων θα είναι οι κ.κ. Κοτσώνης Νικόλαος, Αθανασίου Νικόλαος και Ευσταθίου Γεώργιος από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας.

Leave a comment