Μικτές ΕΠΣ Ζακύνθου (Κ16): Σπουδαία νίκη επί της Κεφαλλονιάς (3-0) με εξαιρετική απόδοση!

Μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Κ16 της ΕΠΣ Κεφαλληνίας- Ιθάκης πήρε η αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ζακύνθου, πιάνοντας μάλιστα εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δη στην επανάληψη όπου και σημείωσε όλα της τα τέρματα.

Οι αθλητές του Βασίλη Λούλου έφτασαν τους 4 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση στα επόμενα παιχνίδια κόντρα στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, για να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη δυάδα και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο αγωνιστικό κομμάτι,

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ και οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το 0-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49′, οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα 1-0, όταν μετά το κόρνερ του Λουκίσα, ο Βουρτσάνης με κεφαλιά θα νικήσει τον Βλάχο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 54′ ο Πλατανίτης θα σταθεί άτυχος, όταν σε εκτέλεση φάουλ θα δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Φιλιά.

Οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα θα πετύχουν αρχικά το 2-0 στο 67′ όταν στη σέντρα – σουτ του Κατσαρού, η μπάλα θα καταλήξει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βλάχου.

Μετά από δύο λεπτά μάλιστα, θα πετύχουν και το 3-0 με σουτ του Λέσι και ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι, παίζοντας και πιο απελευθερωμένα.

Διαιτητής ο κ. Κ. Βαβαρούτας με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μπακόπουλο  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου Κ16:(Βασίλης Λούλος): Φιλιάς, Μαρόπουλος, Τζελιλάλη, Ντόστι, Μποτώνης, Βουρτσάνης, Μπιάζης, Μεταξάς, Λέσι, Λουκίσας, Κατσαρός.

Πάγκος: Μετσολάρι, Κωστής, Φλάμπουρας, Μαρίνος, Παπαδάτος Π., Πρίφτης, Παπαδάτος Β., Ισάκου, Ντόρτι.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Κ16: (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος): Βλάχος, Βλάντι, Μεσσάρης, Θεοδωράτος, Παπαβασιλείου, Πλατανίτης, Αλιβιζάτος, Ζάβαλης, Ζυκάϊ, Αλυσανδράτος Α., Ζούκα.

Πάγκος: Πολλάτος, Σταθάτος, Αναλυτής, Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Κοραμπάτος, Σιμωτάς, Κρητικός.

Leave a comment