Μικτές ΕΠΣ Ζακύνθου (Κ14): Ισόπαλο (3-3) το συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στην Κεφαλλονιά!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και πολλά γκολ παρακολούθησαν στο Γήπεδο του Μαχαιράδου οι φίλοι του ποδοσφαίρου με τις ομάδες Κ14 της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς να χαρίζουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0 στο 18′ με σκόρερ τον Μάριο Γράμψα με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, θα αντιδράσουν άμεσα, θα φτάσουν στην ισοφάριση και στο 1-1 στο 23′ με προβολή, μέσα από την περιοχή, του Ν. Κεφαλληνού.

Αυτό το 1-1 θα είναι αποτέλεσμα πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και στο 43′ θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 1-2 με σουτ του Μ. Νταουτάι.

Οι γηπεδούχοι, θα ξαναφέρουν στο 57′ το παιχνίδια στα ίσια, αφού ο Γιάννης Κωστάκης με ωραίο σουτ, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μαλάϊ για το 2-2.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 72′, με νέα προβολή του Ν. Κεφαλληνού για το 3-2 και το δεύτερο προσωπικό του, στον αγώνα του Μαχαιράδου.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και στο 75′ οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν και πάλι σε 3-3 με δυνατό σουτ του Γιάννη Κωστάκη, του οποίου ήταν επίσης το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τη Ζάκυνθο μάλιστα να παίρνει τον πρώτο της πόντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γ. Μπακόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Βαβαρούτα  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου (Κ14): (Σπύρος Μαρίνος), Αγαλιώτης, Γκλαβάς, Σπυρόπουλος, Φιλίππου, Βόσσος, Μπαρμπίκας, Γράμψας, Βούλτσος, Πέττας, Ρότσι, Κωστάκης.

Πάγκος: Σεμιτέκολος, Λαμάι, Δραγώνας, Σιαφάς, Περγανός, Μάργαρης, Σπίνος, Μποτώνης.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Κ14): (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος): Μαλάϊ, Τζαφέρι, Τσονίδης, Γρουζής, Τεπελένα, Μιχόπουλος Κ., Γρηγοράτος, Κεφαλληνός, Νταουτάι, Χριστοφοράτος Α., Αργκουέρο Σαλιάϊ.

Πάγκος: Βουτσινάς, Μέρτικα, Μπίντα, Μιχόπουλος Π., Σωτήρας.

Leave a comment