Ενημέρωση στα σωματεία της ΕΠΣ Ζακύνθου για το Μητρώο και την πλατφόρμα e-kouros!

Η ΕΠΣ Ζακύνθου θα ήθελε να ενημερώσει τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της, ότι η διαδικασία με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών ώστε να γίνουν “πράσινα” στο Μητρώο της Γ.Γ.Α, έχει ελαφρώς τροποποιηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τη νέα πλατφόρμα να είναι αυτή του e- kouros.

Θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουν ότι η είσοδος γίνεται μόνο με τους κωδικούς taxisnet (του εκάστοτε σωματείου και όχι φυσικού προσώπου).

Συστήνουμε ανεπίφυλακτα σε όλα τα σωματεία μας, να ενημερωθούν το συντομότερο δυνατό για τους κωδικούς taxisnet από τους λογιστές τους για να μπορούν να πραγματοποιούν την είσοδο τους στο σύστημα.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου από την πλευρά της, θα παρέχει βοήθεια στα σωματεία στον βαθμό που της αναλογεί, έχοντας και φέτος την αμέριστη βοήθεια της δικηγόρου κας Γεωργίας Μαρινάκη η οποία μπορεί να απαντά στις ερωτήσεις σας αλλά και να προβεί σε έλεγχο της ύλης όταν της ζητηθεί. Επίσης, σε ότι έχει να κάνει με χαρτιά της Περιφέρειας, στη διάθεση τους βρίσκεται και ο κάτοχος του εθελοντικού γραφείου κος Σταύρος Παντής.

Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Η Γραμματειακή υποστήριξη της ΕΠΣ Ζακύνθου για απορίες, διευκρινήσεις είναι διαθέσιμη στα γνωστά ωράρια καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26950- 45945

email: epszakinthos@gmail.com