Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Ζακύνθου για τις ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών!

Μετά και το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, η ΕΠΣ Ζακύνθου θα ήθελε να συγχαρεί τα δύο σωματεία που εκπροσώπησαν το νησί μας στις Εθνικές Κατηγορίες και τα οποία πέτυχαν με άνεση τον αρχικό στόχο της παραμονής τους, παραμένοντας ωστόσο ψηλά στην βαθμολογία και όντας απόλυτα ανταγωνιστικά ολόκληρο τον χρόνο.  

Αρχικά, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 για την κατάληψη της 4ης θέσης με τελικό απολογισμό 58 βαθμούς στον σχετικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Μια απόλυτα τιμητική θέση, σε έναν πραγματικό «μαραθώνιο» 34 αγωνιστικών. Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ξεκίνησαν τον αρχικό σχεδιασμό και παρέδωσαν την ομάδα ψηλά αλλά και στην διοίκηση που ανέλαβε στα μισά και ολοκλήρωσε εξαιρετικά τη χρονιά. Επίσης, συγχαίρουμε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνολική τους προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στο εγγύς μέλλον.

Στην συνέχεια, τη Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων, για την κατάληψη της 3ης θέσης με τελικό απολογισμό 30 βαθμούς στον σχετικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών. Μια εξίσου τιμητική θέση, σε ένα μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα 16 αγωνιστικών. Συγχαρητήρια στην διοίκηση για τον αγώνα της και φυσικά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνικό επιτελείο και παίχτριες), που για μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν την ομάδα σε κοντινή απόσταση από την πρώτη δυάδα απέναντι σε συλλόγους που έκαναν πρωταθλητισμό. Ελπίζουμε σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια την επόμενη χρονιά.

Εκ του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου

Φωτογραφίες: ioniansports.gr