Δήλωση του Προέδρου Ανδρέα Παπανδρέου

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,

Η σημερινή ημερομηνία (Δευτέρα 29 Ιανουαρίου) είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την ΕΠΣ Ζακύνθου σαν Σώμα όσο και για μένα τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μια ημέρα νίκης για το τοπικό μας ποδόσφαιρο αλλά και για τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη μας.

Θα ήθελα ιδιαιτέρως να σταθώ σε αυτά, καθώς ψήφισαν απόλυτα δημοκρατικά, ελεύθερα και εξέλεξαν άτομα με διάθεση, όρεξη και μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας. Άτομα που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, για να πάει το άθλημα ένα βήμα μπροστά και όχι άτομα που θέλουν να επωφεληθούν μέσα από αυτό για τους δικούς τους λόγους.

Από αύριο κιόλας, δεσμευόμαστε τόσο εγώ σαν Πρόεδρος όσο και τα μέλη του υπόλοιπου Δ.Σ. ότι θα σηκώσουμε «μανίκια» και θα ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς, τα θέματα «τρέχουν» αδυσώπητα επί καθημερινής βάσεως και φυσικά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μετά και την ψήφο εμπιστοσύνης των σωματείων στο πρόσωπο μου ως επικεφαλής της Ένωσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά συγκεκριμένους ανθρώπους, που χωρίς αυτούς δε θα βρισκόμουν πιθανότατα στη θέση αυτή.

Πρωτίστως, την οικογένεια μου για την έμπρακτη στήριξη της αυτή την 3ετία όταν και ανέλαβα τα καθήκοντα μου μετά την αποχώρηση του τέως Προέδρου αλλά και πιο συγκεκριμένα για την συμπαράσταση τους τις τελευταίες δύσκολες εβδομάδες με όσα γνωστά προηγήθηκαν.

Εν συνεχεία τη Νομική μας Σύμβουλο κ. Δόξα Τσαγκαράκη για τις πολύτιμες γνώσεις της έτσι ώστε να είμαστε καθόλα έτοιμοι για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Τον τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου για την αγαστή συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο «μονοπάτι» και τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης τους άμεσους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς θερμό χαιρετισμό σε ΟΛΑ τα σωματεία μας, τόσο για το προηγούμενο χρονικό διάστημα της μεταξύ μας συμπόρευσης όσο και γι’ αυτά που έπονται. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για τα επόμενα χρόνια, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου και την επιστροφή τους αθλήματος που όλοι αγαπάμε εκεί που του αρμόζει.

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ανδρέας Παπανδρέου

Leave a comment