Αξιόλογη προσπάθεια αλλά ισάριθμες ήττες για Κ14/Κ16 στη Μεσσηνία!(φωτορεπορτάζ)

Ισάριθμες ήττες παρά την πολλή καλή προσπάθεια γνώρισαν οι Μικτές μας ομάδες από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Καλαμάτας. Από τη μια οι νεαροί αθλητές του Σπύρου Μαρίνου πλήρωσαν ένα κακό διάστημα στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όταν το 1-1 των πρώτων 20 λεπτών έγινε 5-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην συνέχεια όμως, τα παιδιά έβγαλαν εξαιρετική αντίδραση, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο μέρος και μειώνοντας στο τελικό 6-4, δείχνοντας ότι με περισσότερη δουλειά και καθημερινή βελτίωση μπορούν να φτάσουν το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων. Από την άλλη πλευρά, σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται το συγκρότημα του Βασίλη Λούλου, που παρά το τελικό 3-1 εις βάρος της, πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και θα μπορούσε με λίγη προσοχή να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι νησιώτες έκαναν εξαιρετικό πρώτο μέρος το οποίο και ολοκλήρωσαν με το υπέρ τους 0-1. Η ομάδα μας μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προσβάδισμα χάνοντας δύο ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, οι Μεσσήνιοι έκαναν την ανατροπή με δύο πανέμορφα γκολ ενώ στο τέλος έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, με τη Ζακυνθινή ομάδα να έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο για να φτάσει στην ισοφάριση. Με τα παραπάνω αποτελέσματα οι “μικροί” παρέμειναν στην 4η θέση με έναν βαθμό και οι “μεγάλοι” στην 3η με 4. Μια αγωνιστική έχει απομείνει πλέον για το τέλος των φετινών υποχρεώσεων των παιδιών μας, κόντρα στην ΕΠΣ Μεσσηνίας στο Γήπεδο του Μαχαιράδου την ερχόμενη Τετάρτη.

Θεαματικό παιχνίδι, πολλά γκολ και εξαιρετική αντίδραση στην επάνηλψη!

Την ήττα (6-4) από τη Μεσσηνία γνώρισε η ομάδα μας αλλά κρατάει την πολύ καλή προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου όπου βρήκε τρεις φορές τον δρόμο για τα τα αντίπαλα δίχτυα. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι: Κωστάκης (9′), Ρότσι (45′ και 66′) και Μπιάζης Π. (70′). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ανδρινόπουλος (4 γκολ), Δημητρίου, Γκλαβάς (αυτογκόλ).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ14 (Σπύρος Μαρίνος): Χριστοδουλόπουλος, Γκλαβάς, Σπυρόπουλος, Πάκος, Βόσσος, Μπαρμπίκας, Γράμψας, Βούλτσος, Πέττας, Ρότσι, Κωστάκης.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Λαμάϊ, Μάργαρης, Μποτώνης Δ., Αγαλιώτης, Ψάρρης, Σιαφάς, Μπιάζης Π., Φιλίππου, Σεμιτέκολος.

Έπαιξε στα ίσια την Μεσσηνία, κέρδισαν με ανατροπή στην επανάληψη οι γηπεδούχοι!

Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι “μεγάλοι” του Βασίλη Λούλου στο παιχνίδι με τη Μεσσηνία (3-1). Οι νησιώτες έκαναν εξαιρετικό πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με το πολύ ωραίο γκολ του Μπιάζη στο 34′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Μεταξά πηγαίνοντας προηγούμενοι στ’ αποδυτήρια (0-1).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με δύο καταπληκτικά γκολ των Μαθιού στο 49′ και Τόλια στο 66′ για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δημόπουλος στην αντεπίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ16 (Βασίλης Λούλος): Φιλιάς, Μαρόπουλος (74′ Φλάμπουρας), Τζελιλάϊ, Ντόστι, Μποτώνης Αγγ., Βουρτσάνης, Μπιάζης, Μεταξάς, Λέσι, Λουκίσας, Κατσαρός.

Την αποστολή ακολούθησαν επίσης οι: Μετσολλάρι, Βοζαΐτης, Μαρίνος, Παπαδάτος Π., Πρίφτης, Ισάκου, Παπαδάτος Β., Σαχάϊ.

Leave a comment