Ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Αγαπητοί φίλοι,

Λίγες ημέρες πριν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ του αξιώματος μου σαν Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και σαν μέλος του Δ.Σ., ευρισκόμενος κάτω από έντονη ψυχολογική και συναισθηματική πίεση λόγω κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις ώρες που ακολούθησαν και δεχόμενος ένα πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα «κύμα» αγάπης και εκτίμησης από την πλειοψηφία των σωματείων- μελών μας, τα δεδομένα στο μυαλό μου άρχισαν να διαφοροποιούνται.

Δε σας κρύβω ότι όλο αυτό με εξέπληξε θετικά αλλά και με συγκίνησε, κρίνοντας ότι το σωστό απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά και απέναντι στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο, είναι να ολοκληρώσω αρχικά τη θητεία μου, μια και απομένουν δύο ακριβώς εβδομάδες για τις εκλογές της 29ης Ιανουαρίου.

Επίσης, οφείλω να σταθώ και στην στάση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που το απόγευμα της Παρασκευής με προέτρεψαν μετ’ επιτάσεως να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη θητεία μου, για να μην μείνει η Ένωση μας ακέφαλη σε μια τόσο κομβική στιγμή.

Το έντονο ενδιαφέρον τους και η εκτίμηση που εισέπραξα από εκείνους, έκαμψαν και τις τελευταίες μου αντιστάσεις, με αποτέλεσμα να τους ανακοινώσω την ανάκληση της αρχικής μου απόφασης.

Στο διάστημα που απομένει μέχρι και τη μεθεπόμενη Δευτέρα που θα εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία, θα σκεφτώ το πώς θα κινηθώ και αν θα είμαι ξανά υποψήφιος, κάτι που θα γνωστοποιήσω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εκείνους που μου παρείχαν πραγματική στήριξη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δείχνοντάς μου ότι εκτίμησαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια μου για το καλό του ποδοσφαίρου μας.»

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου

Ανδρέας Παπανδρέου

Leave a comment