Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου: Α.Ο. Λεβάντε και ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 θα διεκδικήσουν το τρόπαιο!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον 36ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Την Τετάρτη 17/04/2024 στις 19.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο “Ζακυνθίων Ολυμπιονικών”, ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Λεβάντε και ο τυπικά φιλοξενούμενος ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ομάδα των Αγίων Πάντων και Γαλάρου έχει στεφτεί μια φορά κυπελλούχος τη σεζόν 2014-15 ενώ από την άλλη μεριά, η μεγάλη ομάδα του νησιού μας είναι η πολυνίκης του θεσμού και μάλιστα με διαφορά, έχοντας 18 κατακτήσεις.

Διαιτητής του μεγάλου αγώνα θα είναι ο Φώτης Κοριανίτης με βοηθούς τον Μάκη Κόκλα και Γιάννη Καμπιώτη. 4ος θα είναι ο Αντώνης Μποζίκης. Παρατηρητές αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιάννης Βερύκιος. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Κωστάκης.

Το παιχνίδι θα ανέβει ολόκληρο διαδικτυκά λίγες ώρες αργότερα, μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Youtube.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου υπενθυμίζει ότι στον 36ο τελικό μεταξύ του Α.Ο. Λεβάντε και του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, η είσοδος είναι δωρεάν για όλους-ες. Θα υπάρξει κουτί στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου για όποιον-α δύναται να αφήσει κάποιο χρηματικό αντίτιμο και όλες οι εισπράξεις θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Σας περιμένουμε όλους-ες για μια πραγματική “γιορτή” του ποδοσφαίρου!