Πρώτη εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων!

Το παρών στο κάλεσμα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου έδωσε μεγάλο μέρος των ενεργών σωματείων της Α’ και της Β’ Κατηγορίας, με σκοπό να ξεκινήσει μια πρώτη συζήτηση μεταξύ της Διοργανώτριας Αρχής και των σωματείων μελών μας, για τη νέα περίοδο (2024-2025) σε μια συζήτηση που κράτησε κάτι περισσότερο από μια ώρα και η οποία κύλησε σε άριστο κλίμα.

Το 9μελές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου βρέθηκε σύσσωμο στην αίθουσα και άκουσε προσεκτικά τα όσα είχαν να πουν οι άνθρωποι που “τρέχουν” καθημερινά με κόπο και ιδρώτα το ποδόσφαιρο στο νησί μας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν σοβαρά θέματα όπως το γηπεδικό και οι υποδομές, η διαιτησία, η σχολή προπονητών, οι “μικροί” ποδοσφαιριστές, η επαναλειτουργία του Ενωσιακού γηπέδου, η αξιοποίηση των νέων παιδιών και η βελτίωση της λειτουργίας των Μικτών μας ομάδων, η επιστροφή κάποιων ανενεργών σωματείων στα δρώμενα κ.α.

Σημαντικό γεγονός ήταν και η παρουσία κάποιων μελών του Ελατιακού, που ήθελαν να πάρουν μέρος στη συνάντηση αλλά και να καταθέσουν τις απόψεις τους, μιας και υπάρχει μια αρχική πρόθεση επαναδραστηριοποίησης του σωματείου. Φυσικά, αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις στο προσεχές μέλλον με στόχο την αναβάθμιση του προϊόντος που θα φέρει και ένα καλύτερο μέλλον για όλους.