Παιδικό πρωτάθλημα Κ14: Πρωταθλήτρια ομάδα ο Α.Ο. Τσιλιβή Α’!

Σε έναν τρομερό τελικό γεμάτο συγκινήσεις και πολύ σασπένς, ο Α.Ο. Τσιλιβή Α’ ήταν ο μεγάλος νικητής, απέναντι σε έναν πανάξιο αντίπαλο όπως ο Αστέρας Μαχαιράδου με σκορ 2-1 σε παιχνίδι που έγινε στο Γήπεδο του Μαχαιράδου το πρωί της Κυριακής.

Το ματς είχε γκολ, ευκαιρίες, δοκάρια και πλούσιο θέαμα στα 70 λεπτά που διήρκησε, με τα παιδιά του Ανδρέα Ζουπάνου να στέφονται πρωταθλητές απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Αντίοχου. Δύο ομάδες που αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι και μέλη των Μικτών μας ομάδων, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του νησιού μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας είχε και παιχνίδι την προηγούμενη ημέρα κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ υπήρχαν και κάποιες απουσίες ποδοσφαιριστών του που έλειπαν εκτός Ζακύνθου.

Τα παιδιά αυτά, όπως και όλα τα υπόλοιπα που έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, είναι το “αύριο” του ποδοσφαίρου μας και αυτά που θα πάρουν την “σκυτάλη” από τις μεγαλύτερες γενιές.

Για την ιστορία η ομάδα του Πλάνου, επικράτησε χάρη στα γκολ των Όρσι Μουχάϊ (1-0 με πλασέ) και Γιάννη Κωστάκη (2-1 με σουτ) ενώ στο ενδιάμεσο ο Αστέρας είχε ισοφαρίσει με απευθείας φάουλ του Τζένιο Ρότσι (1-1) ενώ είχε και δοκάρι που θα μπορούσε να προηγηθεί ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο. Το Τσιλιβή ξαναπήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε τελικά στο γκολ της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τρομπούκης, με βοηθούς τους Μπέη και Πόπορη, άπαντες από τον τοπικό Σύνδεσμο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου και των αναμνηστικών μεταλλίων στους πρωταθλητές από τον Αντιπρόεδρο Β’ και υπεύθυνο παιδικών πρωταθλημάτων της Ένωσης μας, κ. Νίκο Παπαναγιώτου.