Ανακοίνωση- απάντηση ΕΠΣ Ζακύνθου

“Η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου δεν έχει κανέναν λόγο να απαντήσει σε οποιαδήποτε αστειότητα- αθλιότητα ενός πρώην παράγοντα ποδοσφαίρου που το μόνο που έχει αφήσει πίσω του, είναι τοξικότητα, άλυτα προβλήματα και “καμμένη Γη”. Το 9μελές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου συνεχίζει ενωμένο, δυνατό για την επιστροφή του αθλήματος που αγαπάμε στην κανονικότητα και τις “εργοστασιακές ρυθμίσεις”. Κάτι τέτοιο μετά και την σαρωτική μας εκλογή στις 29/01/2024 και την απόλυτη εμπιστοσύνη των σωματείων μας αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. Δηλώνουμε ωστόσο, ότι επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας για τη συνέχεια και αν κάποιοι συνεχίσουν στον ίδιο τοξικό “δρόμο”, θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα ένδικα μέσα γιατί προφανώς δε θα μας αφήσουν άλλη επιλογή.

Τέλος, μέσα από το εν λόγω δελτίο τύπου, καλούμε όλα τα ενεργά σωματεία της Ένωσης μας (Α’ και Β’ Κατηγορίας) αλλά και εκείνα που ενδιαφέρονται για την επιστροφή τους στα δρώμενα (επαναδραστηριοποίηση) να προσέλθουν για μια πρώτη κουβέντα που θα αφορά την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Παρακαλούμε όπως μας καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για την ποιοτική αναβάθμιση των διοργανώσεων μας, σε μια συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη (25/04/2024) και ώρα 19.00 μ.μ., στα Γραφεία της Ένωσης μας στο Γαϊτάνι. Σας περιμένουμε για μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση.”

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου